Thursday 21 January 2010

Σας έχω Λαβρακι

Θα χρειαστείτε

Λαβράκια (ενα για κάθε άτομο)
κοκκινη πιπερια κέρατο χοντροκομμενη
1 μεγάλο κρεμμύδι
σκόρδο (προαιρετικο)
ριγανι-θυμαρι
αλατι

Βάζετε τα καθαρισμενα Λαβράκια στο ταψί (ζητήστε απο τον ιχθυοπώλη να σας τα καθαρίσει).
Τα αλατοριγανοθυμαρώνετε (δικιάμου λέξη ;ρ) τα γεμίζετε με την πιπερια και το κρεμμυδι..τα βάζετε στον προθερμασμένο φουρνο στο γκριλ

και..σε 10-15 λεπτα ειναι ετοιμα


Τα συνοδευετε με χορτα ή με σαλάτα εποχής.

Σταμναγκάθι

No comments:

Post a Comment